Pikavippi

Pikavippi on nopea apu auttamaan arjen yllättävissä menoissa.

[loan_search]

Nopea oman talouden pelastus

Pikavippi tilillesi hetkessä

Pikavippi on hyvä apu auttamaan arjen yllättävissä menoissa.

Vipin hakuprosessi kannattaa aina aloittaa lainavertailulla. Nettobanker kilpailuttaa ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Autamme sinua vertailemaan lainojen hintoja sekä korkoja.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on noin 50 – 1000 euron lyhytaikainen ja vakuudeton kulutusluotto eli pikalaina. Sähköisen hakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi lähes välittömästi.

Pikavipin vuosikorko voi olla korkea, joten laina-aika kannattaa pitää lyhyenä. Näin kulut eivät kasva liian suuriksi. Suositeltu takaisinmaksuaika pikavipeillä on yleensä lyhyt, vain 2–10 viikkoa.

pikavippi arjen haasteisiin

Apua arjen haasteisiin

Pikalaina yllättäviin menoihin

Pienen lainan tarve voi tulla jokaiselle jossain elämän vaiheessa. Vippi on hyvä apu auttamaan arjen yllättävissä menoissa. Pienten lainojen korkoihin ja kuluihin liittyy aikaisempaa tiukempia rajoituksia ja niiden myöntämistä valvotaan tarkemmin.

Tästä syystä pikavippi on nykyään kohtuuhintainen ja turvallinen vaihtoehto kun tarvitset rahaa nopeasti. Muista ensin kuitenkin vertailla hintoja Nettobankerin sivun yläosassa, jotta löydät edullisimman lainan.

Pikainen apu elämään

Nopea laina turvallisesti

Pikavippi ei sovellu otettavaksi silloin kun tarvitset pitkän laina-ajan, koska muuten kulut ovat suuret. Pikavippi on hyvä ratkaisu, jos pystyt maksamaan sen ajallaan ja on mahdollista saada myös täysin ilmainen pikavippi.

Nettobanker listaa vain luotettavia ja laillisesti Suomessa toimivia lainantarjoajia, joista voit valita itsellesi parhaan tarjouksen.

Mikäli pikavippi ei sovellu sinulle ja haluat pidemmän maksuajan ja suuremman summan, voit tutustua myös kulutusluottoon tai joustoluottoon.

parhaat lainapaikat
pikavippi ilman korkoa

Oman talouden nopea paikkaaja

Pikavippi ilman korkoa

Yleensä vippi on 100 – 1000 euroa ja se on hyvä pieneen ja yllättävään lainantarpeeseen. Uudelle asiakkaalle moni pikalaina on täysin koroton.

Koroton laina maksetaan yleensä takaisin 30 päivän kuluessa ja sitä voi hakea jopa 500 – 1000 euroa. Jos lainan ottaa pidemmällä laina-ajalla, syntyy maksettavaksi korkoa. Voit vertailla lainoja helposti sivun yläosassa.

Pikavippi auttaa arjen ja pyhän erilaisissa haasteissa ja tilanteissa. Muista kuitenkin hallinta omaa talouttasi tarkasti, ettei ongelmat ja haasteet yllätä takaisinmaksussa.

Helppo pikalaina tilillesi tänään

Vertaile lainoja

Vippien hinnoissa on suuria eroja ja vertailemalla voit säästää selvää rahaa. Vaikka pikalainan voi saada ilman korkoakin, voi toisista pienistä lainoista joutua maksamaan jopa satoja euroja korkoa.

Pikavippi ei ole hyvä ratkaisu pitkäaikaiseen tai suuremman rahatarpeen paikkaamiseen vaan äkilliseen pienen summan tarpeeseen ja jos olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin muutaman kuukauden sisällä nostamisesta. Vertaile Nettobankerin avulla lainojen hintoja, jotta et maksa liikaa vipistä.

Sinä kysyt, me vastaamme

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö mieleesi kysymys tai asia, joka jäi vaivaamaan mieleesi. Olemme keränneet tähän useasti toistuvia aiheita, joita sivustomme käyttäjät meille esittävät. Lue siis tämäkin osio hyvin huolella ennen kun teet hakemuksen.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainantarjoajasta riippuen hakemuksen käsittelyssä painotetaan hakijan talouden kokonaistilannetta, kuukausituloja tai ettei hakijalla ole muita lainoja.

Lainan saamisen ehdot vaihtelevat lainan myöntäjästä. Voidaan kuitenkin sanoa, että tyypilliset ehdot lainan saamiselle ovat täysi-ikäisyys, ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa.

Pikavipeissä korko on yleensä 15–20 % ja siihen vaikuttaa lainantarjoaja sekä hakijan taloudellinen tilanne.ojaselosteesta tai heidän asiakaspalvelustaan.

Ei maksa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin ilmaista. On hyvä muistaa, että hakemuksen täyttäminen ei myöskään sido sinua mihinkään. Lainatarjouksia saadessasi voit itse päättää, haluatko ottaa lainan vai et. Näin ollen lainan hakeminen kauttamme on ehdottomasti suositeltava ratkaisu.

Riippuen lainantarjoajasta, vipin suuruus vaihtelee yleensä 50–4000 euron välillä.

Hylätty lainapäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Lainahakemus voidaan hylätä, jos hakijan takaisinmaksukyky ei pankin tai rahoitusyhtiön mielestä ole tarpeeksi hyvä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, tai jos hakija ei saa toimitettua tarvittavia liitteitä. Kannattaa muistaa, ettei Nettobanker myönnä lainoja, eikä näin ollen voi vaikuttaa hyväksyttyihin tai hylättyihin lainapäätöksiin. Sinun tulee selvittää asiaa lainanantajan asiakaspalvelusta.

Pikavipin saaminen on huomattavasti vaikeampaa, ellei jopa mahdotonta ilman luottotietoja. Lainanantajat kuitenkin arvioivat hakijan kokonaistilannetta ja parantaaksesi mahdollisuuksiasi, kannattaa lainahakemus lähettää moneen eri paikkaan. Nettobankerin kautta saat helposti lähetettyä hakemuksen monelle eri toimijalle.

Nopeimmillaan vippi maksetaan tilille 5 minuutissa, jos haet lainaa lainapalvelun aukioloaikana. Maksun nopeuteen vaikuttaa myös minkä pankin tilille vippi maksetaan. Yöllä haettaessa maksetaan rahat yleensä seuraavana aamuna.

Kuluttajaliiton nettisivuilta löydät tietoa kuluttajan raha-asioista. Sivuilla on myös lapsille Talousaapinen ja Napposen talous -pelit sekä talousaiheinen opas eläkeläisille. Kuluttaja-akatemia puolestaan tarjoaa koulutusta oman talouden hoitoon ja sääntöviidakossa kuluttajana selviytymiseen.


Vertaile pikavipit

Aloita pikavippien vertailu tänään. Me autamme sinua. Vippien kilpailuttaminen ja vertaileminen on maksutonta ja sen vuoksi suositumpaa kuin koskaan.