Kulutusluotto

Kulutusluotto antaa apua oman talouden hallintaan.

[loan_search]

hae kulutusluotto tilille tänään

Kulutusluotto helpottaa arkea

Jos tarvitset rahaa asunnon remontoimiseen tai unelmien lomamatkaan, on kulutusluotto siihen oiva apu.

Kulutusluoton hakuprosessi kannattaa aina aloittaa lainavertailulla. Nettobanker kilpailuttaa ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Autamme sinua vertailemaan lainojen ja luottojen hintoja sekä korkoja.

Kulutusluotto helposti

Kulutusluotto on laina, jonka käyttökohde on kulutuksessa ja se on arvoltaan 500 – 70 000€.

Kulutusluotoiksi luokitellaan esimerkiksi autolaina tai remonttilaina. Kulutusluotto on pankin tai rahoituslaitoksen myöntämä vakuudeton laina, johon ei tarvita takaajia.

kulutusluotto nopeasti

Kulutusluotto antaa joustoa

Kulutusluotto nopeasti

Haluatko tasapainottaa talouttasi joustavalla kulutusluotolla?

Kulutusluotto voi olla kertalaina lyhyellä maksuajalla tai limiitillä varustettu luotto, kuten esimerkiksi joustoluotto.

Kulutusluottoa on helppo ja nopea hakea ja myönteisen päätöksen jälkeen saat rahat nopeastikin tilille, pienemmissä summissa jopa muutamassa minuutissa.

Lainan takaisinmaksu on myös usein joustavaa ja lainanantajasta riippuen voit saada 1 tai 2 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa ilman kuluja.

Useeita vaihtoehtoja, valitse paras

Suomen parhaat kulutusluotot

Lainanmyöntäjät eivät kysele mihin aiot lainan käyttää. Lainanhakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa lainanmyöntämiseen käyttötarkoitusta enemmän. Ei ole väliä mihin lainan käytät, kunhan maksat sen takaisin sopimuksen mukaisesti.

Jotkin rahoituslaitokset ovat erikoistuneet pienempiin kulutusluottoihin, joiden suuruus on alle 2000 €. Yleensä pankkien myöntämissä kulutusluotoissa on ylärajana 50 000 €. Kulutusluottoihin tutustuminen kannattaa aloittaa lainavertailulla, jotta löydät varmasti edullisimman lainan. Nettobankerin avulla vertailet helposti vakuudettomat lainat sivun yläosassa.

parhaat lainapaikat
lainaa harkitusti

KULUTUSLUOTTO ANTAA TASAPAINOA

Luottojen korot

Monia mietityttää kulutusluottojen korot ja esimerkiksi pikavippien koroista tulee negatiivinen mielleyhtymä. Syksyllä vuonna 2019 astui voimaan uusi korkokatto, jonka myötä kulutusluottomarkkinat menivät parempaan suuntaan.

Korkokaton myötä markkinoilta poistuivat kiskurihintaiset kulutusluotot ja kulut ja korot tulivat reippaasti alas. Muutoksen jälkeen kulutusluotot ovat hyvä ja kilpailukykyinen vaihtoehto vakuudellisille lainoille.

Nopeasti ja helposti

Minulle sopiva kulutusluotto

Mieti mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa. Jos tarvitset uuden auton ostoon rahaa, autolaina tulee silloin kyseeseen tai jos tarvitset remontin yllättäviin kuluihin rahoitusta, on joustoluotto hyvä siihen tarkoitukseen.

Vertaile lainojen todellisia vuosikorkoja ja mieti millaiseen kuukausilyhennykseen kykenet. Takaisinmaksuehdot ovat hyvä tarkistaa ja voitko maksaa lainan kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Sinä kysyt, me vastaamme

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö mieleesi kysymys tai asia, joka jäi vaivaamaan mieleesi. Olemme keränneet tähän useasti toistuvia aiheita, joita sivustomme käyttäjät meille esittävät. Lue siis tämäkin osio hyvin huolella ennen kun teet hakemuksen.

Voit käyttää kulutusluoton haluamaasi kohteeseen, kuten keittiöremonttiin, auton korjaukseen tai lomamatkaan. Kukaan ei seuraa, mihin lainan käytät.

Lainan saamisen ehdot vaihtelevat lainan myöntäjästä. Voidaan kuitenkin sanoa, että tyypilliset ehdot lainan saamiselle ovat täysi-ikäisyys, ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa.

Kulutusluotto käsittää useita erilaisia lainoja pikavipeistä autolainoihin. Lainan koko voi vaihdella 300 eurosta 70 000 euroon.

Luotosta peritään avausmaksu sekä tilinhoitomaksu. Lainalle kertyy korkoa, joka on halvimmillaan 4 % luokkaa ja lain mukaan enintään 20 %. Lainan takaisinmaksuun voi myös liittyä erillisiä maksuja lainanantajasta riippuen.

Laina-aika voi olla mitä tahansa 1-20 vuoden välillä. Laina-aika riippuu lainasumman suuruudesta ja lainanhakijan maksukyvystä. Yhtä selkeää vastausta ei siis ole, vaan lainan maksuaika riippuu monesta eri tekijästä.

Hylätty lainapäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Lainahakemus voidaan hylätä, jos hakijan takaisinmaksukyky ei pankin tai rahoitusyhtiön mielestä ole tarpeeksi hyvä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, tai jos hakija ei saa toimitettua tarvittavia liitteitä. Kannattaa muistaa, ettei Nettobanker myönnä lainoja, eikä näin ollen voi vaikuttaa hyväksyttyihin tai hylättyihin lainapäätöksiin. Sinun tulee selvittää asiaa lainanantajan asiakaspalvelusta.

Voit vertailla kulutusluottoja Nettobankerin avulla sivun yläosassa. Lainasummissa sekä ehdoissa ja hinnoissa on isoja eroja ja siksi lainavertailu kannattaa. Lue tarkemmat tiedot rahoitusyhtiöstä sekä lainaehdot. Voit tämän jälkeen siirtyä lainanantajan sivuille täyttämään hakemuksen.

Riippuen pankista tai rahoitusyhtiöstä, saat lainan yleensä alle tunnin ja parin kolmen päivän välillä. Yleensä mitä pienempi summa on kyseessä, sitä nopeammin laina on myös tilillä. Lainaa voi hakea milloin tahansa, mutta lainojen maksu voidaan suorittaa lain mukaan vain 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Jos siis haet myöhään illalla, et luultavasti ehdi saamaan sitä enää saman päivän aikana.

Muista antaa suhteuttaa lainan ottaminen omaan maksukykyysi. Ethän elä yli varojesi. Lainat ja luotot tuovat joustoa elämään ja arkeen, mutta tunnista myös ongelmat omassa taloudessasi mikäli niitä kohtaat. Voit hakea apua ongelmiisi esim. Takuusäätiön kautta.


Vertaile kulutusluotot

Aloita kulutusluottojen vertailu tänään. Me autamme sinua. Lainojen kilpailuttaminen ja vertaileminen on maksutonta ja sen vuoksi suositumpaa kuin koskaan.