Joustoluotto

Yllättävissä menoissa apuun tulee joustoluotto, joka joustaa taloutesi mukaan.

[loan_search]

Luottoa sinulle tänään

Joustoluotto antaa joustoa elämään

Yllättävissä menoissa apuun tulee joustoluotto, jota voit käyttää limiitin huomioon ottaen aina kun tarvitset rahaa käyttöösi.

Luoton hakuprosessi kannattaa aina aloittaa lainavertailulla. Nettobanker kilpailuttaa ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Autamme sinua vertailemaan luottojen hintoja sekä korkoja.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto kulkee eri nimillä, kuten tililuotto, joustolaina tai käyttöluotto. Joustoluotossa toimii kuten luottokortti eli se on vakuudeton luotto, jota voit käyttää limiitin huomioon ottaen aina kun tarvitset rahaa käyttöösi. Luoton takaisinmaksun jälkeen se vapautuu uudelleen käyttöösi, joten se on ns. jatkuva luotto.

Joustoluotto on kätevä silloin kun sinulla on hetkellisesti taloudellisesti epävakaa tilanne tai kun tarvitset rahaa erilaisten hankintojen tekemiseen etkä halua käyttää niihin säästöjäsi.

joustoluotto tilille nopeasti

Joustavaa luottoa tilillesi

Luotto tilille nopeasti

Onko sinulla tarvetta joustavalle luotolle?

Joustoluotto on nopea laina hakea, koska sen myöntäminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Pienien lainojen myöntäminen on monesti automatisoitu lainanmyöntäjien toimesta, joten laina myönnetään yleensä muutamissa minuuteissa.

Isompien limiittien hakemista varten tarvitaan palkkatodistus tai verotuspäätös hakemuksen yhteydessä. Tästä syystä luottoa voi olla vaikeampi saada kuin pikavippiä.

luotto ei vaadi takaajia

Joustoluotto helposti tilille

Lainatarjous ei sido sinua mihinkään ja sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, mikäli et tarvitsekaan lainaa. Voit saada pienen lainan jopa muutamissa minuuteissa.

Joustoluottoon ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Se saattaa olla hinnaltaan kalliimpi, kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta voit nostaa sitä omien tarpeiden mukaan hyvinkin joustavasti.

Mikäli joustoluotto ei jostain syystä sovellu sinun tarpeisiisi, tutustu ihmeessä esim. autolainaan, pikavippiin tai kulutusluottoon.

parhaat lainapaikat
joustoluotto yllättäviin kuluihin

et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Joustoluotto yllättäviin kuluihin

Oletko joustavan luoton tarpeessa? Yllätikö arjen yllättävät yllätyskulut?

Joustoluotossa maksetaan korkoa vain sille summalle, jonka nostat. Jos siis et nosta koko lainasummaa, maksat kulut ja korot vain luotonosalle, jonka olet nostanut käyttöösi.

Joustoluotto on oiva apu remontin rahoittamiseen, koska sitä ei ole niin helppo budjetoida ja yllättäviä kuluja voi syntyä remontin edetessä. Keskeneräinen remontti saadaan valmiiksi helposti joustoluoton avulla.

joustoluottojen vertailu on järkevää

Vertaile ja säästä

Joustoluoton todellinen vuosikorko muodostuu aloitusmaksusta, korosta, lainanhoito- sekä käsittelykuluista. Sen avulla näet, kuinka paljon luotto tulee sinulle maksamaan.

Eri luotonmyöntäjien välillä on huomattavia eroja, joten vertailu kannattaa. Voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja kuluissa. Nettobanker auttaa sinua vertailemaan eri lainanantajien hintoja. Me autamme, sinä säästät.

Sinä kysyt, me vastaamme

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö mieleesi kysymys tai asia, joka jäi vaivaamaan mieleesi. Olemme keränneet tähän useasti toistuvia aiheita, joita sivustomme käyttäjät meille esittävät. Lue siis tämäkin osio hyvin huolella ennen kun teet hakemuksen.

Haet limiitin käyttöösi ja voit hakea korkeampaa summaa kuin mitä tarvitset. Voit nostaa rahaa tilillesi aina kun tarvitset. Lainaa lyhennät sovitusti ja maksat koron vain nostamallesi summalle. Kun olet lyhentänyt luottoa, se vapautuu takaisin käyttöösi.

Lainan saamisen ehdot vaihtelevat lainan myöntäjästä. Voidaan kuitenkin sanoa, että tyypilliset ehdot lainan saamiselle ovat täysi-ikäisyys, ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa.

Yleensä joustoluottoa haetaan muutamia tuhansia euroja. Lainaa voi kuitenkin hakea jopa 60 000 € asti. Kannattaa nostaa luottoa vain sen verran kuin tarvitsee ja pystyy maksamaan takaisin.

Useimmiten limiittiä pystyy korottamaan lainantarjoajien palvelujen kautta. Se ei yleensä aiheuta lisäkuluja.

Kaikki lainat voi maksaa kerralla pois kuluttajasuojan mukaan. Varmista kuitenkin lainanantajalta aiheutuuko tästä sinulle kuluja. Lue lainaehdot tarkasti läpi ennen kuin otat lainan.

Hylätty lainapäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Lainahakemus voidaan hylätä, jos hakijan takaisinmaksukyky ei pankin tai rahoitusyhtiön mielestä ole tarpeeksi hyvä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, tai jos hakija ei saa toimitettua tarvittavia liitteitä. Kannattaa muistaa, ettei Nettobanker myönnä lainoja, eikä näin ollen voi vaikuttaa hyväksyttyihin tai hylättyihin lainapäätöksiin. Sinun tulee selvittää asiaa lainanantajan asiakaspalvelusta.

Useat lainantarjoajat eivät veloita rahan nostamisesta tilille, mutta joillain on käytössään nostopalkkio, joka saattaa olla noin. 5–10 €. Kiinnitä tähän huomiota, kun vertailet joustoluottoja.

Päätät itse lainantakaisinmaksuajasta ja sitä varten on hyvä tehdä maksuaikataulu. Useat lainantarjoajat mahdollistavat koko lainan maksamisen kerralla ja yleensä joustoluotolla on minimilaina-aika. Ehdot kannattaa tarkastaa jokaiselta lainanantajalta erikseen. Yleensä laina-aika on 1–36 kuukautta, mutta isompia joustoluottoja voi saada monen vuoden takaisinmaksuajalla.

Ehdottomasti kannattaa. Joustoluottoa myöntää suomessa useat pankit. Pyydä tarjous esim. Osuuspankin tai Nordean kautta. Muista kuitenkin, että kun haet joustoluottoa Nettobankerin avulla, saat hetkessä useita tarjouksia, toisin kuin pankin kautta.


Vertaile joustoluotot

Aloita joustoluottojen vertailu tänään. Me autamme sinua. Luottojen kilpailuttaminen ja vertaileminen on maksutonta ja sen vuoksi suositumpaa kuin koskaan.